SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

PAŽINK LIETUVĄ. ŠVYTURIŲ TAKAIS

  • Įkelta: 2024-04-23
  • Atnaujinta: 2024-04-24

Balandžio 10d. vyko tradicinis Respublikinis ikimokyklinių ugdymo įstaigų priešmokyklinių ugdymo grupių vaikų renginys „Pažink Lietuvą. Švyturių takais", skirtas Švyturių metams paminėti. Viso renginio metu priešmokyklinukų komandos iš Panevėžio raj. Naujamiesčio lopšelio-darželio „Bitutė", Alytaus lopšelio-darželio „Šaltinėlis", Šiaulių Centro pradinės mokyklos ir Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė" skyriaus, „plaukė" link Klaipėdos uosto ir ieškojo švyturių. Koks Lietuvos jūrinis ir Kuršių marių švyturys yra seniausias? Kuriam švyturiui pastatyti buvo suformuota dirbtinė sala? Kokia yra švyturių siunčiamų signalų paskirtis? - šios ir kitos užduotys sutelkė priešmokyklinukus komandiniam darbui. Dėkojame Respublikinių ikimokyklinių ir priešmokyklinių ugdymo įstaigų mokytojams už bendradarbiavimą, vaikų paruošimą, išradingus ir kūrybingus komandų prisistatymus! Dėkojame ir mūsų įstaigos priešmokyklinukų „Kaštoniukų“ tėveliams, kurie ypatingai talkino ruošiant viktorinai vaizdo klausimus! Ačiū, kad „plaukėte" drauge atradimų ir naujų patirčių kupinais keliais.
 
 
Ugnė Ostapenkaitė, Gerda Sutkuvienė, Rima Zuchbaja
priešmokyklinio ugdymo mokytojos
renginio organizatorės

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.