SVARBU
Klaipėdos lopšelio-darželio „Radastėlė“ vėliavos kūrimo konkursas paskelbtas! Konkurso nugalėtojas paaiškės 2024 gegužės 9 d.

PARODA LIETUVOS NEPRIKLAUSOMYBĖS ATKŪRIMO DIENAI PAMINĖTI

  • Įkelta: 2024-02-27
  • Atnaujinta: 2024-04-02

Lietuva turtinga pilimis, švyturiais, gyvais istorijos pėdsakais...

Minint vasario 16-ąją, Klaipėdos lopšelyje-darželyje „Radastėlė" STEAM kūrybinės grupės mokytojos Ugnė Ostapenkaitė, Daiva Šuliak ir Rima Zuchbaja, iniciavo trumpalaikį projektą, kurio metu, vasario 5-19 dienomis, vaikai domėjosi savo gimtine, tyrinėjo jos gamtinę, kultūrinę, istorinę aplinką. Panaudodami įvairias kūrybines priemones ir technikas, kūrė pilis, tiltus, bokštus, namus, švyturius. Veikdami komandose vaikai ne tik įgyvendino savo sumanymus, bet atsižvelgė ir į draugų siūlymus. Gražiausius, įdomiausius savo sukurtus statinius  iki Kovo 11-osios vaikai eksponuoja parodoje, skirtoje atkurtai nepriklausomai Lietuvai.
 
 
Lilija Beliavskienė

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei bus neaudojami "cookies", tai svetainė negali tinkamai funkcionuoti.
Naudojamus slapukus galite betkada ištrinti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.